Fotballbilletter FC Barcelona
Logo FC Barcelona
Treningsleir fotball

Treningsleir fotball over hele Europa med unike opplevelser for alle deltagere

I en tid da mange kutte ned på ressurser, kvalitet og service, går vi i motsatt retning.

Vår samarbeidspartner, Sports International, har 16 dyktige og erfarne medarbeidere som arbeider full tid med treningsleir fotball - og brenner for å ta vare på ditt lag på best mulig måte.
Vi fikk tidlig rykte på oss for å gi ekstremt høy kvalitet til lave priser. Men til tross for kvalitet, høy profesjonalitet, utmerket service og hardt pressede prisene, ville vi aldri ha blitt stor uten den tillit og støtte vi har fått - og får - fra stadig flere klubber fra Norge, Danmark og Finland. Vi arrangerer treningsleir fotball i samarbeid med Sport International, en av Eurpoas største og mest seriøse arrangører.

Vi kan tilby treningsleir på følgende steder:
Belgia, Danmark, England, Frankrike, Holland, Italia, Kroatsia, Spania, Sverige, Tsjekkia og Ungarn

Send oss en forespørsel med dine ønsker til henry@londontown.no

Hva sier våre kunder om våre treningsleir fotball

Våre kunder omfatter bla. storlag som FC Barcelona, Arsenal, Celtic, Djurgårdens IF og Rosenborg, men også lag i knøttelag serien.
Ingen er for stor eller for liten for oss. Det er vår holdning og trolig grunnen til at flere og flere velger oss som din partner. Vi har valgt å investere hovedsakelig i Nord-Europa. Her er de beste forutsetningene for bra treningsleir, ikke minst i form av fine gressplener. Vi er både glade og stolte over å fremdeles være i stand til å tilby de laveste prisene på seriøs treningsleir.

Stig Bryne "Vår treningsleir i El Montanya ble et minne for livet. Ikke bare at vi fikk være på samme bane som Rosenborg BK, IFK Göteborg og flere andre elite team tidligere. Vi fikk også møte FC Barcelona og RCD Espanyol i treningskamper. Dette er noe som verken spillere eller ledere noensinne vil glemme.
Vi var også der når FC Barcelona møtte Valencia på Camp Nou, Messi scoret fire mål i den matchen. Vi kan absolutt anbefale en treningsleir i El Montanya."
Stig Norheim, Bryne FK P97
Niklasson "En vellykket leir! Perfekt trening og også to veldig gode test kamper."
Christer Niklasson, Danmarks IF Dam
Delander "Vårt valget falt på Danmark og gutta var veldig fornøyd!
Tommy Delander , Ödåkra IF
Erik "Jeg har den største tillit til dere. De kan fotball, har de rette kontaktene, og vet hva som skal til for å arrangere en god treningsleir.
Erik Hamrén, Rosenborgs BK
     
Send oss en mail Fotballreiser Barcelona Fotbollsresor Barcelona Fodboldrejser Barcelona FC